Konkurranse

Hva er ditt morsomste spilløyeblikk?

Send oss dine beste videoer og bli med i trekningen om en PlayStation-telefon.

Noe av det mest fascinerende med spill og interaktiv underholdning er at det nettopp er interaktivt. Spilleren skaper opplevelsen mens historien fortelles. I mange spill med en lineær enspillerhistorie er det forhåndsbestemt hva som skjer. Men jo mer åpne spillene blir, jo mer uforutsigbart er hendelsene rundt neste sving. Man har sånn sett spill som Drømmefall og Tetris på den ene siden, og World of Warcraft og Grand Theft Auto IV på den andre siden.

Mange spill er også tilrettelagt for at spillere kan modifisere og leke seg med innholdet og skape sine egne historier i det samme spilluniverset. Da åpner det seg et hav av muligheter for å ha det morsomt på spillfigurenes bekostning.

Hovedpremien er to kritikerroste Xperia Play-telefoner fra Sony Ericsson. Denne har fått mye skryt for sine spillmuligheter. (Foto: Amobil.no)

De fleste spillere har opplevd noen hysterisk morsomme øyeblikk foran skjermen. Nå vil vi vil at du deler dine festligste opplevelser med oss, uavhengig av om det foregikk i et eventyrspill, i et onlinespill, eller om du har laget din egen kortfilm basert på et spillunivers. Et enkelt, artig skjermbilde kan være vel så bra som en regissert video. Vi vil gjerne høre fra deg uansett. Det viktigste er at du kan få andre lesere til å trekke på smilebåndet.

Vinn PlayStation-mobil

Vi gir bort to suverene Xperia Play-mobiltelefoner – på folkemunne kalt PlayStation-telefonen – til de de morsomste øyeblikkene. I tillegg gir vi bort totalt fem The Gathering-ukesbilletter til to som har meldt seg på konkurransen. En person kan ta med seg to venner, mens en annen kan ta med seg én.

Alle spillvideoer og bilder må være egne opptak, lastet opp på Youtube. Deretter embeddes de i et innlegg i kategorien Konkurranse: Dine morsomste spilløyeblikk på forumet. Skriv også om du vil være med i trekningen om The Gathering-billettene.

Frist for å sende inn spilløyeblikkene er fredag 22. april. Vinnere av The Gathering-billetter trekkes onsdag 13. april. Vinnerne av hovedkonkurransen utlyses på The Gathering og Gamer.no lørdag 23. april.

For å bli litt inspirert kan dere kikke på disse filmene, de to første fra våre venner i Battlefield.no:

Morsomme bilscener fra GTA IV.
Soldater feirer jul i Battlefield.
Sammensetning av herlige Counter-Strike-scener.
Latterkrampe i Final Fantasy X

Siste fra forsiden