Nytt spill fra Valve

Hva skal barnet hete?

I morgen annonserer PC-yndlingene sitt samarbeidsprosjekt med DoTA-utvikler IceFrog.

For en stund tilbake ble IceFrog, hjernen bak det svært suksessrike Warcraft 3-kartet Defense of The Ancients hyret av Valve og satt som prosjektleder for et nytt spill. Nå har spillsiden CVG hvisket oss i øret at spillet skal få en offisiell annonsering i morgen.

Dette skal skje på spillnettstedet Game Informer i løpet av morgendagen, og vil forhåpentligvis skinne lys på hva i alle dager gjengen hos Valve har arbeidet så hardt med det siste året.

Alt tyder på at IceFrog og gjengen hans er i ferd med å lage en splitter ny versjon av det populære kartet, og i et tidligere intervju med SK Gaming har det blant annet blitt snakket så smått om å tolke DoTA i StarCraft 2.

Den store satsningen på det svært populære konkurransespillet, som estimeres til å ha mellom fem og ti millioner spillere, kan nok skyldes at konkurransen har tilspisset seg veldig de siste årene. League of Legends og Heroes of Newerth er to solide, fullversjonskonkurrenter til DoTA som har kommet ut i senere tid, og det gamle (men aktivt oppdaterte kartet) kan på mange måter føles utdatert der det benytter WarCraft 3 som plattform.

Defense of The Ancients er et svært populært flerspillerkart til WarCraft 3 og kan nok enklest beskrives som en hybrid mellom et action-rollespill og et strategispill. Her velger man én av en stor gjeng helter, og dreper andre spillere og monster for å øke i ferdighetsnivå, oppgradere utstyret og knerte det andre lagets hovedbygning. Dette spillet er svært populært i spillkonkurranser, og det kjempes ofte om penger.

Siste fra forsiden