Konkurranse

Julekalender 2014 – luke 5

Hva skjuler seg i dagens luke?

Nøkkelord: Intriger, magi, busser og historie.

Shutterstock/fotohunter

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Crusader Kings II.
Paradox

Samlepakke fra Paradox

Den svenske spillutgiveren Paradox er mest kjent for å lage snadder for historienerder, men de har også mange andre spill i sortimentet sitt. Paradox Platinum Pack, som er dagens premie, byr på litt av hvert.

Cities in Motion 2.

Historisk strategi får vi i Crusader Kings II og Europa Universalis IV. Førstnevnte tar oss tilbake til korsfarertiden, men er først og fremst et spill om mennesker og maktkamp. Sistnevnte er litt mer tradisjonelt, og lar deg lede et rike fra år 1444 til år 1821. Her skjedde det mye, så du må henge med i svingene.

Warlock 2: The Exiled.

I Cities in Motion 2 er fokus et helt annet, nemlig på å skape det perfekte kollektivtilbudet i en gjeng europeiske storbyer. Nok et sjangerbyks tar oss til Warlock II: The Exiled, et turbasert imperiebyggespill satt til en fantasiverden full av drager og magi.

Pakken inkluderer også en av utgiverens største – og kanskje også mest uventede – suksesser, nemlig det til tider hysteriske actionspillet Magicka. Knights of Pen and Paper +1 Edition runder av pakken, og er et rollespill om et rollespill.

For å være med i trekningen om denne pakken må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden