Hvem er historiens heftigste kriger?

Deadliest Warrior får en oppfølger som skal svare på akkurat det.

Har du noen gang lurt på hvem som hadde vunnet en kamp mellom Djengis Khan og Alexander Den Store, eller andre legendariske krigere? Det har TV-serien Deadliest Warrior forsøkt å besvare i tre sesonger, og i fjor fikk vi også sjansen til å ta del i knivingen via et TV-spill. Nå skal det få en oppfølger. Ology melder at Deadly Warrior: Legends, som det skal hete, utgis til Xbox Live Arcade og PlayStation Network i løpet av juli måned.

Dette er forgjengeren.

Det er snakk om et slåssespill sett fra siden, og vi skal få tilgang til dobbelt så mange slåsshelter som i forgjengeren. Her vil blant annet den skotske frigjøringshelten William Wallace, blant annet kjent fra Braveheart, og Zulu-helten Shaka Zulu. Vi skal også få en ny kampanjemodus kalt "Generals", hvor man skal benytte taktikk og andre personlige fortrinn for å seire. I tillegg blir det selvsagt nye nivåer og andre småmoduser.

Spillet skal være det første som utgis av MTV Games' nye interne utgiverstudio, 345 Games. De vil ha fokus på å slippe spillmatiseringer av andre konsepter tilhørende Spike TV og MTV, blant annet en tittel basert på komiserien Ugly Americans kalt Ugly Americans: Apocalypsegeddon. Dette skal være et actionspill for fire spillere i Castle Crashers-stil.

Deadly Warrior: Legends utgis i løpet av juli til Xbox 360 og PlayStation 3.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden