Star Wars Jedi: Fallen Order

Hverken tidlig tilgang eller prøvetid for Star Wars Jedi: Fallen Order – selv for EA-abonnenter

EA

Et av de store trekkplastrene for EAs abonnementstjenester, EA Access og Origin Access, er muligheten til å prøve kommende spill før de lanseres. Slik blir det imidlertid ikke med Star Wars Jedi: Fallen Order, fortalte utgiveren denne uken.

I en Twitter-melding kunngjorde EA at tidlig tilgang ble droppet i håp om å unngå at spillets hemmeligheter avsløres før det er ute for allmennheten. De ti timene med prøvetilgang abonnenter vanligvis får er i stedet erstattet med et par kosmetiske gjenstander, som plaster på såret.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Beskjeden er enda litt uklar, men slik det fremstår vil prøvetiden på ti timer heller ikke være tilgjengelig etter spillets lansering. I så fall er man nødt til å kjøpe spillet om man ønsker å se hva det handler om med egne øyne.

Frykten for spoilere er kanskje den offisielle grunnen, men det har ikke hindret fans i å spekulere i at EA ikke helt har troen på produktet. En annen teori er at spillet ikke er langt nok til å rettferdiggjøre en demo på ti timer.

Vi har kontaktet utgiveren i håp om å få klarhet i situasjonen, og oppdaterer så snart flere detaljer dukker opp. De som har Origin Access Premier – EAs toppabonnement for PC – vil fortsatt få fri tilgang på Star Wars Jedi: Fallen Order på lanseringsdagen.

Gamer.no tok en kikk på Star Wars-eventyret i sommer, og skribent Andreas Bjørnbekk lot seg imponere av det han fikk se. Les sniktitten på spillet her »

Siste fra forsiden