The Wandering Village

I dette bybyggerspillet skal du bygge landsby på ryggen til et gigantisk beist

The Wandering Village ankommer early access neste uke.

Sveitsiske Stray Fawn Studios kunne tirsdag bekrefte at The Wandering Village er klart for early access. Bybyggerspillet åpner for tidlig tilgang på Steam fra 14. september, på PC, Mac og Linux.

The Wandering Village.
Stray Fawn Studio

The Wandering Village er så navngitt fordi det handler om å bygge en landsby på ryggen til et gigantisk beist som stadig forflytter seg fra sted til sted. Spillet lokker med en kombinasjon av bybygging og overlevelse, ispedd med et knippe roguelike-elementer.

Ved siden av å sanke ressurser for å bygge landsbyen må man også forsvare seg mot blodtørstige parasitter og holde stand mot vær og vind. I tillegg gjelder det å skape godvilje hos beistet – kalt Onbu – som tilsynelatende kan bli en tøff oppgave.

– Å knytte bånd mellom innbyggerne dine og Onbu kan bli en utfordring, ettersom deres interesser sjelden stemmer overens. Som en levende skapning byr Onbus unike kropp også på egne utfordringer for designet av landsbyen din. Rett som det er kan en pigg vokse frem der innbyggerne hadde tenkt til å bygge kjøkkenet sitt, mens en mislykket innhøsting kan friste menneskene til å tappe blod fra beistet for å skaffe mat, skriver utviklerne i en pressemelding.

Early access-versjonen av The Wandering Village lar deg utforske alle grunnkonseptene i spillet, som bygging, gårdsdrift og å gi kommandoer til Onbu. Mer innhold vil komme til etter hvert, frem mot lanseringen som enda er minst et år unna.

LES OGSÅ: Bybyggerspillet Farthest Frontier er den nyeste Steam-hiten – vi digger det »

Siste fra forsiden