I dette strategispillet er hver runde over på fem minutter

Interloper byr på rask strategi på en fremmed klode.

Monogon Games

Lei av strategispill som tar en evighet å spille? Interloper er et sanntidsstrategispill der kampene stort sett er over innen fem minutter.

Slik fungerer spillet.

Moroa foregår på en fjern planet, der merkelige vesener kjemper om kontroll. Målet er å ta kontroll over hele brettet, og dette gjør du ved å «fargelegge» det ved hjelp av hovedenheten din.

Samtidig må du bygge ulike typer baser, og droner som du kan bruke både til angrep og forsvar. Samtidig gjør fienden det samme. Du kan se hvordan spillet fungerer i videoen til høyre.

Enkel, men pen grafikk. (bilde: Monogon Games).

Utviklerne lover både flerspiller og en omfattende enspillerkampanje, og det skal være mulig å gi den kunstige intelligensen til datamotstanderen ulike måter å oppføre seg på.

Interloper kom nylig gjennom Greenlight-systemet, og er nå klarert for lansering på Steam. Versjonen som kommer på Steam får for eksempel nettbaserte poengtavler og, etter lansering, støtte for å distribuere eget innhold via Steam Workshop.

Lanseringsdatoen er satt til 23. januar, og du kan finne ut mer på det offisielle nettstedet.

Det er litt artig å tenke på strategisjangerens store bredde. Det er ikke rent få forskjeller mellom Interloper og et spill som det nylanserte War in the West.

Siste fra forsiden