BlazBlue til Europa

I Guilty Gears ånd

Det fargerike slåssespillet kommer til vår verdensdel neste år.

BlazBlue er det nyeste slåssespillet fra Arc System Works, som er mest kjent for kultserien Guilty Gear. Guilty Gear-spillene er kjent for pen 2D-grafikk, sære figurer og spektakulær (dog dyp) slåssing, og BlazBlue er sydd over samme lest.

Realisme er ikke prioritert

Spillet ble nylig sluppet i Statene, og nå har den ukjente spillutgiveren Pqube kunngjort at de vil bringe det til Europa i samarbeid med Zen United. Noen slippdato er ikke satt, men det skal utgis en gang i løpet av første kvartal 2010.

Vi får en rekke underlige slåsskjemper å spille som, inkludert et kappekledd kattemonster, en ninja bevæpnet med en gigantisk spiker og en gutt som bruker en levende dokke som våpen. Det loves at spillet skal være lett å sette seg inn i for nybegynnere, men samtidig by på rikelig med avanserte kombinasjoner og teknikker for mer rutinerte entusiaster.

BlazBlue utgis til PlayStation 3 og Xbox 360, og i forhold til originalutgaven fra arkadehallene har disse versjonen fått en del ekstramateriale. Den største nyheten er en omfattende historiemodus for hver av figurene, samt flerspilling over nettet. Annet snacks i konsollutgaven er alternative utgaver av noen slåsskjemper og gallerier med konsepttegninger.

Siste fra forsiden