Gaming Minds Studios kunngjort

I live

Kalypso har fått et nytt studio, og fortsetter Patrician-serien.

Tidligere denne måneden kom nyheten om at Sacred-utvikler Ascaron Entertainment hadde blitt kjøpt opp av Kalypso Media etter å ha slitt med økonomien en stund. I tillegg til å overta et av Ascarons studioer skulle Kalypso også gå inn som eier i et ferskt studio startet av folk fra Ascaron.

Kalypso har nå sluppet en pressemelding hvor de formelt kunngjør det nye studioet. Navnet er Gaming Minds Studios, og som tidligere annonsert ledes det av Ascaron-veteranene Kay Struve og Daniel Dumont.

Det nye studioet ligger i tyske Gütersloh, og jobber med minst et av fire prosjekter som Kalypso skal utgi i 2010. Dessverre sier pressemeldingen ingenting om hva disse fire prosjektene dreier seg om.

Kalypso offenligjorde også at de skal blåse nytt liv i Ascarons The Patrician-serie:

– Fans venter med spenning på en oppfølger i The Patrician-serien, spesielt i Europa og Tyskland. Ved å skaffe lisensen og de opprinnelige utviklerne til denne serien kan vi nå lage en verdig oppfølger til denne kultserien og selge den over hele verden, forteller Stefan Marcinek fra Kalypso.

Merkelig nok heter denne oppfølgeren The Patrician III. Det har allerede blitt sluppet et The Patrician III for flere år siden, så det er uvisst om dette dreier seg om en relansering, en ny utgave eller bare er en glipp fra Kalypsos markedsavdeling. Uansett skal det slippes en gang i løpet av sommeren.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden