I neste Homefront blir det revolusjon i Amerika

Nord-Korea har tatt over, men det finner ikke amerikanerne seg i.

Crytek/Deep Silver

Det originale Homefront var en stor skuffelse, og derfor ble mange overrasket da det ble klart at det skulle få en oppfølger. Mens Homefront-utgiver THQ fortsatt var i live satte de tyske Crytek på jobben, og da THQ gikk konkurs kjøpte Crytek alle rettighetene til spillet de jobbet med.

Nå har de røpet noen detaljer om det kommende spillet. Navnet blir Homefront: The Revolution, og plattformene blir Xbox One, PlayStation 4, Windows, MacOS og Linux. Lanseringen vil finne sted i løpet av neste år, og Cryteks landsmenn i Deep Silver vil hjelpe til med utgivelsen.

Geriljakrig i åpen by

Nei, vi er ikke i Detroit.

Homefront: The Revolution spiller videre på den absurde settingen fra originalspillet. Verdens mektigste nasjon, USA, har blitt beseiret av styrkene til Nord-Korea, og er nå okkupert.

Handlingen foregår i Philadelphia, som har blitt en politistat der overvåkingsdroner og tungt bevæpnede styrker patruljerer gatene, og enhver som prøver seg på noe frihetsgreier blir umiddelbart brutalt slått ned på.

Men amerikanerne finner seg selvsagt ikke slikt, og spillerne må derfor drive geriljakrigføring for å ødelegge for de nye makthaverne.

Fremtidsdystopi.

I motsetning til originalspillet skal ikke Homefront: The Revolution være noen tungt skriptet Call of Duty-klone. I stedet vil det være en langt mer dynamisk affære satt til åpne bymiljøer der du må rekruttere andre revolusjonære, sette sammen hjemmelagde våpen og infiltrere fiendens territorie.

Spillet vil selvsagt benytte seg av den nyeste utgaven av Cryteks egne CryEngine-grafikkmotor, og i en pressemelding skrytes det av levende miljøer, dynamisk vær og massevis av livaktige detaljer.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon. Du kan også lese vår anmeldelse av originalspillet.

Siste fra forsiden