I september starter jakten på Ethan Carter

Nytenkende grøssereventyr har fått lanseringsdato.

The Astronauts

Grøssereventyret The Vanishing of Ethan Carter har fått mye oppmerksomhet på grunn av grafikken, og snart får vi se om selve spillet blir like imponerende.

Utviklerne i The Astronauts har nemlig annonsert at de vil slippe spillet den 25. september. Det kommer i salg for Windows-baserte PC-er, på Steam og GOG. Spillet kommer også til PS4, på et senere tidspunkt.

Tretten minutter med spilling. Enkelte «spoilere».

The Astronauts har også lagt opp et offisielt nettsted for spillet, og gitt oss en lang video med spilling og kommentarer.

De sier at de har forsøkt å unngå «spoilere» i videoen, men anbefaler likevel at spillere som allerede har fattet stor interesse for grøsseren begrenser tittingen til et minimum.

Kan du finne Ethan Carter?

Idyllisk.

The Vanishing of Ethan Carter foregår på landsbygda i USA, i et område som vekker minner om Twin Peaks og Alan Wake. Du spiller en privatdetektiv som må prøve å spore opp en ung gutt, og det blir en vanskelig og svært farlig affære.

Heldigvis har du den hendige egenskapen at du kan kommunisere med de døde, samt se deres siste øyeblikk i live.

Vi loves en stor og åpen verden å utforske, en ikke-lineær handling og frihet til å legge opp mye av etterforskningen slik du ønsker det selv. Spillet har ingen kampsekvenser.

Skaperne av The Vanishing of Ethan Carter inkluderer mange veteraner fra People Can Fly, som blant annet har stått for det overraskende underholdende skytespillet Bulletstorm.

Siste fra forsiden