Ifølge rykter er No Man’s Sky utsatt

Det ambisiøse romspillet kommer visstnok tidligst i juli.

Hello Games

Den lange ventetiden på No Man’s Sky har tilsynelatende blitt enda lengre, hvis vi kan tro kilder som skal kjennskap til situasjonen. To uavhengige kilder forteller nemlig til Kotaku at det ambisiøse romspillet bommer på sin planlagte lanseringsdato – 22. juni i Norge – og nå ikke kommer før en gang i juli eller august.

Vi har ventet lenge på No Man's Sky.
Hello Games

En av kildene, som er ansatt i GameStop, forteller at butikken denne uken mottok reklamemateriell for No Man’s Sky, med den opprinnelige slippdatoen påskrevet. Med i forsendelsen fulgte imidlertid en notis som informerte om at datoen måtte dekkes over, da den ikke lenger er gyldig:

– Lanseringsdatoen for No Man’s Sky har blitt endret siden plakatene ble trykket opp. Vennligst bruk et «Coming Soon»-klistremerke for å dekke over datoen og informer kunder om endringen dersom det skulle være nødvendig, står det i skrivet Kotaku har fått tak i.

Vi har kontaktet Sony og utvikler Hello Games i et forsøk på å få oppklart ryktene, og oppdaterer saken når vi hører fra dem.

Enormt univers

No Man's Sky.
Hello Games

Siden annonseringen av No Man’s Sky i 2013 har fans ventet i spenning på å få utforske og sette sine spor i det enorme universet Hello Games har skapt. Spillets tilfeldig genererte planeter byr på et hav av unike økosystemer, og ifølge utvikleren har ingen full oversikt over alt som er mulig å oppdage.

Vår skribent fikk prøve spillet tidligere i år, og selv om han satt igjen med et ønske om å spille mer mente han at opplevelsen ga en del avsmak:

– Tilfeldighetene som preger opplevelsen på bakken er kanskje et fint bilde på hvor mystisk og vidunderlig det ukjente i verdensrommet antagelig er, men samtidig er det nok litt for mye rart å oppdage i No Man’s Sky. Farten man beveger seg med til fots er markant langsom, og det å skyte på mineraler og romvesen for å samle ressurser blir aldri helt så presist og interessant som det kanskje burde være, skrev Espen Jansen.

Les hele sniktitten på No Man's Sky her »

Siste fra forsiden