DJ Hero 2 endelig kunngjort

Ikke akkurat overraskende

Som forventet blir det mer plateplaging til høsten.

Det har ikke akkurat vært noen hemmelighet at Activision jobber med en oppfølger til musikkspiller DJ Hero. Activision-sjef Bob Kotick hintet om det i et intervju for et halvt år siden, og nå er det endelig offisielt. DJ Hero 2 slippes på Xbox 360, PlayStation 3 og Wii en gang i løpet av høsten.

Bildene er fra det første DJ Hero.

Som i alle andre musikkspill går DJ Hero-konseptet ut på å trykke på en spesialbygd kontroll for å treffe fargerike noter som farer over skjermen. Suksess belønnes med godlyd og poeng. Vår anmelder var svært begeistret for det første spillet og belønnet det med en åtter til tross for en del rusk i maskineriet.

DJ Hero 2 skal by på et lydspor med over nitti artister og sytti låtmikser som er eksklusive for spillet. Denne gangen skal navn som Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kanye West, Metallica, Lady Gaga og Rihanna bidra med materiale.

Flerspillerdelen skal ha fått en kraftig finpuss over fjorårets utgave og byr blant annet på en forbedret DJ-mot-DJ-modus med egne mikser laget spesielt for denne. Denne gangen blir det også mulig å synge med siden spillet inkluderer støtte for mikrofon.

Oppdateringen av flerspillerdelen innebærer at Activision kommer til å selge en egen partypakke med spillet, to platekontroller og en mikrofon.

Det blir også mer å gjøre for ensomme DJ-er. En ny karrièremodus følger deg fra fersk DJ til leder for et digert underholdningskonsern, og Activision lover bedre muligheter til å improvisere og tilføye egent særpreg på låtene.

Som med forgjengeren er det FreeStyleGames som står for utviklingen.

Siste fra forsiden