Ikke noe Uncharted 3 – ennå

Men nedlastbart innhold, det får vi.

Hele internett ble omtrent snudd på hodet for kort tid siden, da skuespiller Emily Rose, kjent for sin rolle i begge Uncharted-spillene twitret om at hun skulle til Los Angeles for å filme et eller annet, og deretter jobbe med Uncharted.

Dette ble av mange tatt for god fisk som definitiv bekreftelse på at utvikler Naughty Dog allerede er godt i gang med utviklingen av et tredje eventyr med karismatiske Nathan Drake i hovedrollen. Den gang ei.

Festbremsene i Sony kunne avkreftet dette ryktet ganske raskt og smertefritt. Det stemmer at Emily Rose jobber med Uncharted, men det er nedlastbart innhold til det glimrende andre spillet som er på agendaen, og ingen oppfølger. Dette betyr selvsagt ikke at et tredje Uncharted ikke er underveis, bare at vi vi ikke har fått noen bekreftelse ennå.

Hva slags nedlastbart innhold det er snakk om vet vi ikke, men siden skuespillerne tydeligvis er hentet inn er det jo i alle fall lov å håpe på nytt materiale til enspillerdelen, og ikke bare nye flerspillerkart- eller moduser, som har vært standard for spillet til nå.

Les også:Uncharted 2 rives av hyllene
Les også:Anmeldelse: Uncharted 2: Among Thieves
Les også:Drake bekrefter Uncharted 3


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden