Ferske detaljer om DiRT 3

Info fra Codemasters

Codemasters har gitt ut mer informasjon om det neste rallyspillet.

I går skrev vi om den første videoen fra Colin McRae: DiRT 3, og i dag har vi fått flere detaljer om spillet takket være en pressemelding fra Codemasters og en artikkel i spillbladet Edge (videreformidlet hos Eurogamer).

DiRt 3, som lanseres til PC, Xbox 360 og PS3 i 2011, presenteres som det største rallyspillet noensinne. Vi får faktisk hele femti forskjellige biler fra fem tiår med rally, og dette inkluderer modeller som Ford RS200, Mitsubishi Evo X, Ford Fiesta og til og med klassiske Morris Cooper (passende, med tanke på at Mini returnerer til WRC neste år).

Se traileren på YouTube.

Som de forrige DiRT-spillene blir det imidlertid ikke kun rallybiler i spillet. Vi får også offroadkjøretøyer og buggyer. Bilene skal være mer detaljert enn noensinne tidligere.

Handlingen foregår på over 100 forskjellige baner, og vi får blant annet kjøre langs de finske sjøer, i snødekte norske skoger, på afrikanske sletter og i fjellene over Monaco. Det blir også mulig å ta Gymkhana-aktige stuntkonkurranser i åpne miljøer, slik som den nedlagte kraftstasjonen i Battersea.

Ellers loves vi dynamisk vær, støtte for flerspiller via delt skjerm, muligheten til å laste opp videoer til YouTube og en mindre "ekstrem" og mer stilfull presentasjon enn den vi fikk i det forrige spillet i serien.

Vi har fortsatt ingen bilder fra spillet, så du får nøye deg med traileren fra i går.

Siste fra forsiden