Ingen Goldeneye fra Rare

Klassikeren kan få nytt liv, men de opprinnelige skaperne er ikke involvert.

Forutsatt at man har noen få år på baken, ringer antageligvis navnet Goldeneye som søt musikk i ørene. Spillet fra 1997 ble ansett som et av de beste til Nintendo 64, og brukes fortsatt som målestandard for såkalt split-screen flerspiller.

Man har derfor antatt at spillet før eller siden ville dukke opp i HD-drakt, men enn så lenge har det vært stille. Dog, i det siste har ryktebørsen spekulert i hvorvidt spillets utvikler, Rare, har jobbet med en nylansering i det skjulte. Dessverre blir det nå avkreftet fra utvikleren selv.

Heldigvis er det fortsatt håp for at spillet dukker opp i ny drakt: Activision har nylig kjørt en spørreundersøkelse som hinter til at spillet vil bli utgitt til Nintendo Wii. I tillegg registerte utgiveren domenet Goldeneyegame.com tidligere i år.

De fleste hadde nok håpet på at Rare selv ville stå for nyutgivelsen, men det er altså ikke tilfellet ifølge utvikleren selv. Når det er sagt, en nyutgivelse er fortsatt trolig. Skulle forøvrig suget etter retromoro bli for sterkt etter å ha lest denne artikkelen, kan den fanlagde Source-baserte utgaven være verdt en titt.

(Kilde: CVG.com)

Siste fra forsiden