Ingen Modern Warfare 3-avsløring

Activision benekter å ha noe å gjøre med mystisk nedtelling.

Før helgen dukket det opp et nettsted ved navn findmakarov.com, som ikke inneholdt noe annet enn en nedtelling, med en skrifttype som ser veldig ut som den Modern Warfare-spillene bruker. Makarov er navnet på en av skurkene i Modern Warfare 2, så et samlet internett antok at nettstedet var et ledd i en PR-kampanje for et nytt spill i bestselgerserien.

Activision var imidlertid raskt på banen med en benektelse:

– Det ser ut til å være mye spekulasjon rundt det neste Call of Duty-prosjektet. La meg være klar på at vi ikke har tenkt å røpe det enda. Alt som indikerer noe annet er lureri, sa en representant for selskapet til nettstedet Eurogamer.

Nedtellinger er tydeligvis fortsatt spennende.

Hvis Activision ikke har noe å gjøre med nettstedet, hva teller det så ned til? Spilljournalist Geoff Keighley mener å ha svaret. Han skriver at nettstedet teller ned til en «visuelt imponerende» kortfilm laget av det kanadiske filmkollektivet We Can Pretend. Denne skal være inspirert av Call of Duty-spillene, og Activision skal ikke ha noe med prosjektet å gjøre.

Keighley har også fått tilgang på et bilde som visstnok skal være fra filmen. Dette viser Simon «Ghost» Riley fra Task Force 141 i Modern Warfare 2, sier journalisten på nettstedet sitt.

Siste fra forsiden