Ingen ny Xbox med det første

Microsoft-sjef bekrefter at "Xbox 720" er et stykke unna.

Nyheter om nye konsoller har alltid være noe vi gamere sluker rått. Om det er nyheter om den kommende 3DS-en, Wii HD eller Playstation 4, det er ofte nyheter vi samler oss entusiastisk om.

Det har blitt spådd at denne generasjonen hjemmekonsoller har nok kraft og funksjonalitet til å vare en stund. Det er nå en del år siden den første av nåtidens konsoller, Xbox 360 ble lansert. Men når kan vi forvente den neste konsollen fra Microsoft?

Ikke på en stund, skal vi tro Stephen McGill, som er Xbox-sjef i Storbritannia.

– Denne generasjonen kommer til å være her lenge, fortalte han til Xbox Achievements. Han fortsetter:

– Jeg tror Xbox 360-en fortsatt har flere ben å stå på, og vi vil ikke vurdere hva som vil være det neste før om et par år. Som dere vet, vi fortsetter å skape innovasjoner med konsollen dere allerede har, gjennom ekstratjenester til Xbox Live og selvsagt også med Kinect; den snur alt på hodet for bransjen, og den forandrer hva underholdningsverdien til spill kan være for familie og venner.

Dette bekrefter egentlig bare det vi visste fra før, Microsoft har tenkt å støtte seg på sin Xbox 360 i år fremover, til tross for at hardwaren kanskje begynner å bli litt utdatert i forhold til nyere datamaskiner. At giganten ikke engang jobber med en oppfølger, i det minste på tankestadiet, høres likevel litt mindre sannsynlig ut.

Les også:Xbox 360 med usb-minne
Les også:Game over for Xbox 360 i Japan?
Les også:Microsoft fornyer Xbox 360


(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden