Vi søker lærling i IKT-servicefag

Interessert i IT og web?

Mediehuset Digital AS tilbyr en lærerik og variert lærlingplass fra høsten 2009.

Mediehuset Digital driver nettstedene Digit.no, Gamer.no, Mobilen.no og Teknofil.no. Som lærling i IKT-servicefag hos oss vil du være en viktig brikke i videreutvikling av våre nettsteder og tjenester, og du vil være med å påvirke hvordan våre nettsteder skal se ut i fremtiden.

Styrker utviklingsavdelingen

I skoleåret 2008-2009 har Terje Andersen vært lærling hos oss, og fra høsten vil vi styrke utviklingsavdelingen med en ny lærling. Arbeidsoppgavene er mangfoldige, og du vil få mulighet til å prioritere arbeidsoppgaver som interesserer deg. Avdelingen har ansvar for både interne IT-systemer slik som filservere og arbeidsstasjoner, samt servermiljøet som leverer noen av tjenestene på nettsidene våre. De mest sentrale arbeidsoppgavene vil likevel være utvikling av nettstedene, slik at vi kan tilby flere og bedre tjenester til våre lesere.

– Mine arbeidsoppgaver har stort sett vært å være med på å drifte og utvikle våre nettsider, dette har innebært en del jobbing med bilderedigering for nett, HTML og CSS. I tillegg til dette har hver ansatt sin egen datamaskin som av og til må tittes på, skriver Andersen i Teknofil-forumet om sin tid som lærling i Mediehuset Digital AS.

Vi søker en lærling som er genuint interessert i IT og teknologi, og som har lyst til å lære mer om nettet. Om du allerede har erfaring med hjemmesider, forumløsninger, blogger eller lignende er dette selvsagt fordel, men det er ikke krav. Det viktigste er at du er motivert for en innholdsrik arbeidsdag hvor vi har flere forskjellige prosjekter under utvikling samtidig.

Søknadsfrist 31. mars

Fullstendig stillingsutlysning kan du lese på Zett.no. Der står det blant annet litt mer om hvilke teknologier vi jobber med og hvem du skal sende søknaden til.

Noe du lurer på? Still gjerne spørsmål i forumet eller ta direkte kontakt med Amund Espelien, utviklingssjef i Mediehuset Digital AS.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden