WipEout-studio har planer

Ja, det har de

Sony Liverpool ser etter en designer til et futuristisk racingspill. Hva kan det være?

SCE Studio Liverpool er en tradisjonsrik gjeng, ettersom deres historie strekker seg helt tilbake til tidlig på åttitallet da de ble stiftet som Psygnosis.

Etter den tid har vi sett de utvikle alt fra eventyrspill, som de i Discworld-serien, til krønsjeaction i Destruction Derby-serien. Og til slutt endte de altså opp som et Sony-eid studio med hovedfokus på å videreutvikle sci-fi-racing-serien WipEout.

Nå begynner det å bli et par år siden vi så det foreløpig siste WipEout-spillet, det PlayStation 3-eksklusive WipEout: HD, og den populære spillserien begynner å bli moden for en utvidelse.

TJOOOOOM!

Våre bønner kan være hørt, for det ser ut som om Liverpool-studioet ønsker å ta serien videre igjen, i hvert fall om man skal tro informasjonen spillnettstedet Eurogamer har snappet opp. De melder nemlig at den britiske utvikleren er ute etter å ansette en spilldesigner til et «høyprofilert og futuristisk racingspill».

Nå kan dette riktignok være hva som helst, men alle fornuftige odds tilsier vel at det er snakk om en videreføring av den klassiske spillserien, som fikk sitt første spill i 1995.

Siste fra forsiden