The Last Remnant i mars

Japansk rollespill på PC

PC-versjonen av The Last Remnant slippes neste måned.

Rollespillet The Last Remnant ble sluppet på Xbox 360 i fjor, og Square Enix annonserte også at PC- og Playstation 3-utgaver var under utvikling. Mens Playstation 3-utgavens skjebne foreløpig er uviss er spillet nå klart for lansering til PC.

20. mars slippes spillet i Europa, og vi loves flere forbedringer over originalutgaven. Blant annet kan du nå velge mellom engelske eller japanske stemmer, kampene i spillet skal være raskere, og du kan rekruttere nye krigere.

The Last Remnant foregår i en verden hvor eldgamle gjenstander med enorm magisk kraft har ført til mye krig og elendighet. Du spiller en ung mann som har levd et fredelig liv langt unna de mange konfliktene, men når søsteren hans kidnappes av en mystisk gruppe blir han nødt til å reise ut i verden for å lete etter henne.

Spillet byr på en stor verden og et kampsystem som skiller seg fra de fleste andre rollespill. I kamp leder du nemlig store grupper med krigere mot enda større fiendegrupper, og seier får du kun gjennom effektiv bruk av dine mange medsoldater.

Square Enix planlegger også å en ytelsetest og demo for spillet, men det er ikke klart når disse slippes.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden