Podkast

– Jeg er en lynavleder for Activision

Ukens Rad Crew byr blant annet på et muntert intervju med nettpersonligheten Dan Amrich.

De siste årene har spillselskap begynt å hyre inn personer som kan ha en avslappet og direkte dialog med fans og kunder. Dan Amrich, også kjent som OneOfSwords, gjør nettopp dette for Call of Duty-giganten Activision til daglig,

Med en omgjengelig, personlig og åpen tone har han bygd seg opp et godt rykte, noe som Rad Crews Jostein Hakestad selv får oppleve i sitt spennende intervju. De to holder praten gående i en god halvtime, der de diskuterer arge og positive fans, Activisions historie og annet stort og smått om spillkultur og –industri.

Undervurderte sandkassespill

Før det svipper Rad Crew-gjengen innom sin toppliste med undervurderte og oversette sandkassespill, spill som ikke helt klarer å krabbe ut av skyggen til sjangerens bautaer. I tillegg tar gutta for seg det siste nye innen spillverdenen, blant annet Nintendos avduking av håndholdtkonsollen Nintendo 2DS – i praksis en Nintendo 3DS som ikke kan vise 3D.

Saints Row IV.
Splinter Cell: Blacklist.

Gjengen har brynt seg på et par av de nyere spillene på markedet også. Jostein og Stian har spilt gjennom Saints Row IV, og finner ut at utvikler Volition har greid å bryte alle regler og gitt spilleren tilnærmet allmakt – med et supert resultat. Are har på sin side kost seg med snikespillet Splinter Cell: Blacklist. Han skryter av hvordan det kombinerer de beste egenskapene fra Sam Fishers tidlige eventyr med det mer actionpregede Splinter Cell: Conviction.

Til slutt tar de for seg spørsmål og innspill fra lytterne.

Her er en oversikt over ukens innhold:

  • Topp 5 undervurderte og oversette sandkassespill (04:50 – 33:00)
  • Nyheter (33:00 – 47:45)
  • Intervju med Activisions Dan Amrich aka. OneOfSwords (50:42 – 1:16:38)
  • Saints Row IV (1:18:00 – 1:42:55)
  • Splinter Cell: Blacklist (1:42:5 – 2:00:00)
  • Innspill og spørsmål fra lytterne (2:00:00 – 2:16:07)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 137 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 136
Rad Crew: Episode 135
Rad Crew: Episode 134

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden