Telialigaen - League of Legends

– Jeg har for mange andreplasser i karrieren min

Riddle-spiller Nomad «Nomi» Ahmad er lei av å være nummer to. Nå vil han løfte pokalen før han legger opp.

«Nomi» vil løfte pokalen før han legger opp.
Riddle Esports

SLIK SPILLES SYVENDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 24. OKTOBER

18:00 - Rich Gang - Bitfix
18:00 - KAOS - HyFerion5
18:00 - Wizard - 00 Nation
18:00 - Vanir - Domino
20:00 - Riddle - Bifrost

Se resten av kampene i terminlisten »

Oktober har vært en god måned for tilhengere av League of Legends, med både verdensmesterskap, NLC-kvalifisering og ikke minst et gjensyn med Telialigaen etter et avbrudd i høstferien.

I ligaens syvende runde er det duket for nok et toppoppgjør - denne gangen mellom Riddle og Bifrost, og begge lag ønsker å legge ballen død hva gjelder favorittstempel inn mot et eventuelt sluttspill.

Riddle-spiller Nomad «Nomi» Ahmad er imidlertid ikke i tvil om hvem som går seirende ut av rundens hovedkamp.

– Vi har ikke tapt et eneste oppgjør enda, med 2-0-seier mot alle lagene, inkludert det såkalte sterkeste laget i ligaen. Det kommer bare til å fortsette sånn, sier han til Gamer.no.

Se kampen mellom Riddle og Bifrost fra klokken 20:00 »

LES OGSÅ: ESIC frikjenner Heroic etter måneder med anklager om juks

– Jeg har for mange andreplasser i karrieren

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Bor «Kektz» Jeršan (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
Yebit «SlowQ» Seo (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Ali «BlazingFire» Sunbul (Support)

Det er ingen tvil om at selvtilliten er på plass hos Riddle-spiller Noman «Nomi» Ahmad. Det kan dog være berettiget, etter å ha seilet gjennom seks runder uten å tape en eneste kamp. Heller ikke forhåndsfavorittene 00 Nation klarte å sette kjepper i hjulene for Riddle.

Ahmad forteller Gamer.no at han håper Bifrost kan vise seg å være hakket mer skjerpet enn hva 00 Nation-spillerne var.

– Helt ærlig vet jeg ikke om det er noen som har en reell sjanse mot oss. 00 Nation skulle være det laget som ga oss motstand, men det skjedde aldri. Jeg håper at Bifrost kan gi oss litt motstand.

«Nomi» tror ikke noen har en reell sjanse til å hevde seg mot Riddle
Mohammed Barzinje/Riddle Esports

LES OGSÅ: Sakura Zensen opp i ledelse etter første PUBG-runde i Telialigaen

Les også
1-2-3 Valencia! Tre norske damer kvalifisert til ESL sin storturnering

ADC-spilleren virker også å være forberedt på hva som kan møte de i søndagens oppgjør.

– Bifrost har jo «HHNeverLucky», så vi kommer til å bli overrasket uansett om vi vil det eller ikke. Han spiller alt og alle hva gjelder helter i spillet, sier han til Gamer.no.

Den oppmerksomme seer har kanskje fått med seg at Ahmad legger opp etter høstens sesong. Før den tid vil han imidlertid bringe Riddle tilbake til tronen.

– Jeg har veldig lyst til å løfte Telialigaen-trofeet før jeg gir meg helt etter denne sesongen. Jeg har for mange andreplasser i karrieren min, så å avslutte på topp er utvilsomt veldig viktig.

LES OGSÅ: 777 fosser videre i Telialigaen

Lover at det blir overraskelser

DISSE SPILLER FOR BIFROST

Vis mer

Atte «Stumpy» Pakkanen (Top)
William «Sn1lle» Andersson (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Geir «Eskii» Nilsen Lie (Support)

Bifrost har virket komfortable på øvre del av tabellen gjennom brorparten av sesongen. Laget har kun tapt mot 00 Nation, men lagets Mid Lane-spiller Alexander «HHNeverLucky» Fedde virker ikke å ta det ene tapet så tungt.

– Tapet vårt mot 00 Nation var ikke noen særlig nedtur. Vi tapte så vidt etter noen jevne kamper og vi hadde kun hatt et par treninger sammen før oppgjøret, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Nå fornyes e-sporten på Gamer.no

Fedde setter sin lit til overraskende og uvanlige strategier for å kunne hevde seg mot et Riddle-lag han selv beskriver som sterkere enn 00 Nation.

– Jeg ser på Riddle som ganske mye sterkere enn 00 Nation, så det kan nok bli en vanskelig kamp. De har sterke spillere i alle roller, men vi har definitivt et håp om å vinne. Vi kommer nok til å bringe et par spennende heltevalg inn i oppgjøret. Noe av det viktigste for et lags suksess er god kjemi og moral innad i laget, og det har vi virkelig. Vi kommer til å bringe inn en guttastemning uten like, og det skal bli vanskelig for Riddle å matche det.

Forsterket selvtillit

Nylig kvalifiserte både Bifrost og Vanir seg til NLC, og henger seg på Riddle og 00 Nation i den europeiske storturneringen. Fedde er den eneste spilleren i Bifrosts Telialigaen-lag som også er med i NLC-lagoppstillingen, noe han kan fortelle at han har dratt nytte av på et individuelt nivå.

«HHNeverLucky» ser lyst på å møte Telialigaens Mid Lane-spillere etter NLC-kvalifiseringen.
Domino Esport

– NLC-kvalifiseringen har uten tvil vært en liten boost til selvtilliten. Om jeg klarer å slå Mid Lane-spillere på det nivået, så burde ikke Telialigaen være et særlig stort problem. Jeg har jo aldri vunnet Telialigaen selv om jeg har spilt her ganske lenge, så det hadde vært veldig greit å avslutte sesongen med seier for en gangs skyld. Jeg var den eneste fra gjengen som spilte for Bifrosts NLC-lag, men både «Stumpy» og «Sn1lle» spilte på sine egne lag. Jeg føler iallfall selv at jeg lærte veldig mye på de få ukene med kamper og treninger med veldig høyt nivå, og jeg tenker at mye av det jeg lærte kan jeg nå bringe videre til Telialigaen.

LES OGSÅ: Team Spirit overrasket med seier i storturneringen The International

Tross litt veksling i spillergruppen rundt seg har Fedde tro på at samspillet i Telialigaen-laget sitter etter seier mot Vanir i sjette runde.

– Det å veksle mellom to spillerstaller er litt vanskelig, ettersom kommunikasjon og spillestil er veldig forskjellige mellom de to Bifrost-stallene. Det skal dog sies at i kampen vi akkurat spilte mot Vanir følte jeg at vi stort sett spilte bra sammen, så det går vel egentlig ganske greit, sier han til Gamer.no.

Siste fra forsiden