Podkast

Rad Crew

– Jeg har spilt så mye bedre etter at jeg skrudde av kommentatoren

Stemmen i Trials Fusion irriterer mer enn hun morer, mener Rad Crew.

Vi har ikke glemt Rad Crew denne uken, men ukens podkast ble litt forskjøvet på grunn av 1. mai-fri. Ukens episode er litt kortere enn vanlig, men det betyr ikke at vi ikke har litt snadder å by på.

Fra NES til Skyrim

Først ut er, som vanlig, en toppliste. Denne gangen går Rad Crew-gjengen i barndommen, og lister opp det de mener er de fem beste spillene på NES. Dette gjør de i anledning Nintendos lansering av NES Remix 1 og 2 på Wii U.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Et av tidenes beste NES-spill. Men er det nummer én?

I nyhetene snakkes det selvsagt om E.T.-utgravningen i New Mexico, men Rad Crew er usikre på om den egentlig er så sensasjonell som enkelte mener.

Det hele avsluttes med spillsnakk, og denne gangen deler Inger Lise og Are sine erfaringer om Trials Fusion. Inger Lise spiller dessuten fortsatt rollespillet Skyrim, og snakker litt om ekspansjonspakken Hearthfire, der man kan bygge sitt eget hus.

I studio sitter Are Ness Fløgstad, Inger Lise W. James, Stian Askeland og Jostein Hakestad. Dette er ukens fullstendige Rad-meny:

  • Topp 5 NES-spill (2:30-20:00)
  • Nyheter (20:00-30:30)
  • Trials Fusion og Skyrim: Hearthfire (33:30-slutt)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 169 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew, 24. april 2014
Rad Crew, 10. april 2014
Rad Crew, 3. april 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Trials Fusion

Siste fra forsiden