Bygg og bo i Skyrim

Nå kan du endelig skaffe deg et lite krypinn i storspillet.

Har du drømt om å eie din egen flekk med land i Skyrim? Har du hatt lyst på en liten hytte i skogen, eller kanskje å bygge din egen lille landsby, fylt med venner og familie. Fra neste uke skal dette være mulig, med den neste store nedlastbare innholdspakken kalt Hearthfire.

Utvikleren Bethesda annonserte innholdet i en pressemelding i dag, og den blir først tilgjengelig på Xbox 360. Lanseringen på Xbox Live finner sted 4. september.

I motsetning til den tidligere utvidelsen, Dawnguard, er det lite nytt å skimte i forhold til fiender og kamper. Derimot skal vi nå få muligheten til å kjøpe egne tomter, og bygge opp alt fra små hytter til massive eiendommer med flere ulike bygg.

Holder det ikke med et vanlig hus, kan eiendommer utvides med våpenlager, kjøkken, troferom og alkymitårn. Har du grønne fingre kan du bygge et drivhus, liker du dyr kan du bygge både stall og til og med drive fiskeoppdrett.

Og hva er vel et hjem om det bare er deg og ingen andre der? I Hearthfire skal du nå få muligheten til å adoptere barn, leke med dem og til og med gi de kjæledyr. Blir det for mye å holde styr på kan du hyre en egen personlig tjener, som letter hverdagen din som Dovahkiin.

Det er tøffe kår i Skyrim. Det er store fjell, kaldt klima og det kryr av både drager og kjemper. Fra neste uke av kan du fullt fortjent slappe av i godstolen, i ditt eget hjem, bygd med dine egne hender.

Les mer: Anmeldelse: The Elder Scrolls V: Skyrim
Les mer: Vampyr eller vampyrjeger i Dawnguard

Den offisielle traileren

Siste fra forsiden