Demo: Divinity II: Ego Draconis

Jeger blir bytte

Aspirerende dragejegere kan nå avlegge Rivellon en visitt.

Rollespillet Divine Divinity fra belgiske Larian Studios fikk en del positiv omtale da det ble sluppet i 2002. Etter den noe mislykkede avleggeren Beyond Divinity i 2004 har de jobbet med en fullblodsoppfølger, og nå er en demo av spillet klar.

Dragemagi er selvsagt grønn

Divinity II: Ego Draconis foregår over et halvt århundre etter Divine Divinity. Helten fra originalspillet har blitt drept av en drageridder, og en orden med dragejegere blir grunnlagt for å kverke alle drager og deres tjenere. Du spiller en av disse jegeren, men gjennom skjebnens luner ender du selv opp som drageridder og får dine tidligere våpenbrødre på nakken.

Med dine nyvunnede dragekrefter skal du utforske fantasiverdenen Rivellon, og får med tiden evnen til å omskape deg til en fullverdig drage og fly. Som i de fleste andre rollespill er det dugelig med fiender å teste kreftene dine på, labyrinter å plyndre og folk å slå av en prat med.

I demoen får vi muligheten til å eksperimentere med karakterutviklingen, slåss mot en drage og leke med hovedpersonens evne til å lese tanker. Demoen kan lastes ned fra følgende sider:

Xbox 360-eiere kan laste ned en demo fra Xbox Live.

Siste fra forsiden