John Cena kan bli Duke Nukem i en kommende film

Wrestleren skal være i samtaler med Paramount.

3D Realms, Anton Jackson, Creative Commons, flickr, montasje Gamer.no

Ifølge The Hollywood Reporter skal John Cena være i samtaler om å spille Duke Nukem i en kommende film. Det skal være filmselskapet Paramount som jobber med en adapsjon av den tyggiskonsumerende hardhausen fra nittitallet, sammen med produksjonsselskapet Platinum Dunes som blant annet Michael Bay leder.

Og det er egentlig det vi vet om filmen så langt. Verken manus, regissør, lansering eller noe annet er kjent.

John Cena er først og fremst kjent for sin wrestling-karriere, med 25 mesterskap under beltet. De siste ti årene har han også dukket opp i en del mindre filmer, som 12 Rounds, The Reunion og Sisters.

Kul dude

Duke Nukem hører nok mest hjem i det absurde nittitallet, med sin overdrevne fysikk og «tøffere enn toget»-attitude. Utformet som en referansetung barsking som mest av alt er en gumbo av actionhelter fra den tidens filmer, er figuren vanskelig å ta veldig seriøst.

Det har vært knyst rundt Duke Nukem en stund nå. Det siste vi hørte (bortsett fra et litt klønete søksmål mellom 3D Realms og Gearbox) var Duke Nukem Forever i 2011. Spillet var lunkent, men ifølge vår anmelder langt fra så forferdelig som den kollektive spillmenigheten skulle ha det til.

LES OGSÅ: Vi ser på filmadapsjoner av spill. Fortid, fremtid, nåtid »

Siste fra forsiden