Dårlige naboer til DS og Wii

JoWooD utvider sortimentet

Neighbours from Hell og The Guild kommer til Nintendos plattformer.

JoWooD har kunngjort at et par av deres populære PC-spill er i ferd med å få nye versjoner. Først ut er Neighbours from Hell, som kommer til DS og Wii i løpet av årets andre kvartal.

I Neighbours from Hell spiller du en slask som liker å plage livet av naboen sin. Du må snike deg rundt i huset hans og lage feller og hindringer, og målet er å gjøre naboen så sint som overhodet mulig. Her får du alle de gamle triksene, som egg i mikrobølgeovnen, tegnestifter i godstolen og blokkert toalett.

JoWooD mener at spillet vil nyte godt av det nyskapende kontrollsystemet på DS og Wii. PC-utgaven ble kontrollert omtrent som et klassisk pek-og-klikk-eventyr, så det er ikke vanskelig å se for seg hvordan kontrollsystemet på Nintendos konsoller kan fungere.

I tillegg til Neighbours from Hell, jobber JoWooD med en Nintendo-utgave av strategispillet The Guild. Dette spillet gir deg rollen som en middelalderborger, og målet er å få suksess både yrkesmessig og privat. PC-versjonen kunne nesten sammenlignes med en litt mer strategisk utgave av The Sims.

Det er ikke klart når The Guild kommer til DS og Wii.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden