Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 23

Det er nå bare en eneste dag igjen til julaften! I dagens luke i vår populære julekalender kan dere vinne en spesiallakkert Zelda-utgave av Game Boy Advance SP og The Legend of Zelda: The Minish Cap.

Game Boy Advance SP er arvtakeren til Game Boy Advance, og er også vesentlig bedre på mange punkter. For det første er det lys i skjermen, som gir en mye bedre spillopplevelse. Dette gjør det også mulig å ta med maskinen stort sett overalt - selv under dyna. Den har også et innebygget oppladbart batteri. Spesialutgaven med Zelda-motiv er lakkert i en nydelig gullfarge som garantert vil vekke oppmerksomhet blant dine venner.

I The Legend of Zelda: The Minish Cap følger du Link ut på nye eventyr, der ferden denne gang går ut i skoger og mark i både stor og liten skala. Med muligheten til å forminske seg etter behov, åpnes det stadig nye muligheter for avansert problemløsing i Zelda-universet. Lilleputtfolket dukker opp i mange situasjoner, og er kun synlige for Link i forminsket størrelse.

Utstyrt med en rekke klassiske våpen, er det nok en gang et mangfold av grotter og hemmeligheter å utforske. Onde skurker er nok en gang på ferde, og det blir opp til vår unge helt å redde Zelda fra sin forsteinede tilstand. Et unikt medaljongbyttesystem gir deg enda mer å samle enn tidligere, og samlemanien kan bli tilfredsstilt på alle plan.

For å delta i trekningen om "Game Boy Advance SP Zelda Limited Edition Pak" må du svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket år ble det første Zelda-spillet lansert i Japan?
1984
1986
1988

Viktig: Mange har sendt oss mail med beskjed om at vi ikke har alternativer for det de mener er rett, og samtlige henviser til opplysninger på amerikanske nettsider. Men vi spør altså når spillet ble lansert i Japan.

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Nintendo for sponsing av premier til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden