Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 24

Endelig er det julaften, og endelig har vi kommet til den siste luken i julekalenderen vår. Vi slår på stortromma og deler ut en GameCube med hele tre flotte spill.

Har du ikke GameCube fra før har du nå mulighet til å få en skikkelig kick-start. Vi har fått tak i en konsoll med tre lekre spill, og dette kan bli ditt.

I Paper Mario 2 får vi mer av det som gjorde forgjengeren til en spesiell opplevelse. Utseendemessig er målet å få spilleren til å føle seg som en animasjonsfigur fanget i en 3D-verden, der vi fortrylles av både 2-dimensjonale og 3-dimensjonale effekter. Underveis kommer du til å stifte bekjentskap med mange gamle og kanskje et par nye helter, både fra nyere og eldre generasjoner av Nintendo-spill. Gjensynsgleden blir garantert stor på sene kvelder i stummende mørke.

Mario Kart har endelig kommet på GameCube i form av Mario Kart: Double Dash. Alt går fortsatt ut på det samme: mange kjente Nintendo-figurer har kommet sammen for å kjempe om å komme først i mål i et go-kart race på baner tatt ut fra kjente Nintendo-spill. Underveis kan plukke opp diverse våpen som du må bruke til din fordel for å vinne. Nytt i Double Dash er at to stykker kan kjøre samtidig på en bil.

Samus Aran lar aldri visiret ligge i ro særlig lenge og i Metroid Prime 2 er det trøbbel på en avsidesliggende planet. De klassiske oppgraderingene av Samus og drakten hennes fra forrige spill er tilbake, samtidig som det innføres en rekke nye evner og muligheter for spillere. For første gang tilbys det også en flerspillermodus hvor opptil fire inkarnasjoner av Samus kan kjempe mot hverandre med alle de våpner de har til disposisjon.

For å delta i trekningen om denne fantastiske pakken må du svare riktig på følgende spørsmål:

Nintendo ble grunnlagt i 1889, men av hvem?
Hiroshi Yamauchi
Shigeru Miyamato
Fusajiro Yamauchi

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Nintendo for sponsing av premier til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden