Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 14

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

I dag er premien en gedigen Xbox 360-partypakke fra Microsoft, med spillene Lips, Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, Viva Piñata: Trouble in Paradise, Scene It? Filmtoppen og You´re in the Movies.

Viva Piñata: Trouble in Paradise.
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts.
Lips.

Lips er et syngespill med trådløse mikrofoner som reagerer på dine bevegelser. I tillegg til de medfølgende sangene, kan du også hente inn et ubegrenset antall sanger fra en CD, MP3-spiller eller PC.

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts er et plattformspill i tredjeperson hvor du tar rollen som Banjo i kampen mot den evige fienden Gruntilda Winkybunion. Spillet legger stor vekt på sandkasseelementer som muligheten til å fritt konstruere sine egne kjøretøy og løse oppdrag slik man selv vil.

Viva Piñata: Trouble in Paradise er et sosialt spill som inviterer spillere i alle aldre til en verden hvor de utfordres til å skape og ta vare på et levende hage-økosystem, som utvikler seg i sanntid. Spillerne får store muligheter til å skreddersy hagen sin, og skape sitt eget unike paradis.

Scene It? Filmtoppen er et spørrespill hvor du kan konkurrere med venner og familie om hvem som har mest peiling på film. Vi får masse spørsmål og varierte oppgaver, samt muligheten til å laste ned nye spørsmål.

You're in the Movies gir deg muligheten til å bli filmstjerne i høyst tvilsomme produksjoner. Spillet kommer med et eget kamera som skal brukes til å fange opp bevegelsene dine, og overføre dem til selve spillet gjennom ulike minispill.

Hvis du vil delta i trekningen om denne superpakken, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Til hvilken plattform kom det originale Banjo-Kazooie-spillet?
  1. Hvilken karakter fikk Viva Piñata: Trouble in Paradise i anmeldelsen her på Gamer.no?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Les også
Anmeldelse: Viva Piñata: Trouble in Paradise
               

Siste fra forsiden