Julekalender 2010 – luke 11

Hva gjemmer seg innenfor i dag?

Årets julekalender er proppfull av herlige premier. Foruten å gi bort massevis av tøffe spill, kan man også vente seg eksterne harddisker, spilltastatur, spillmus og hodetelefoner.

Alan Wake Limited Edition.

Dagens luke byr på Limited Edition av den storslagne action-thrilleren Alan Wake. Spillet handler om at kona til forfatteren Alan Wake forsvinner, før han selv «mister» en hel uke av livet sitt, uten å ha den minste idé om hva han har brukt den til. Når han våkner opp blir tekster han ikke engang husker å ha skrevet til virkelighet. Alan jages av mystiske skyggemenn og en kald, mørk «tilstedeværelse» som ikke skyr noen midler for å få has på ham.

Alan Wake Limited Edition byr på hovedspillet, en 144-siders novelle kalt «The Alan Wake Files» skrevet av Alan Wake, lydsporet på CD, en kode som låser opp den første utvidelsespakken, to frakker og skjerf for din Xbox 360-avatar, samt to temaer for Xbox 360. Du får også en rekke videoer som viser hvordan spillet ble til, en tidligere ikke-utgitt trailer fra 2006, samt utviklerkommentarer som kan spilles av i spillet.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 13. desember .

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:Siste fra forsiden