Julekalender 2010 – luke 11

Julekalender 2010 – luke 11

Hva gjemmer seg innenfor i dag?

Årets julekalender er proppfull av herlige premier. Foruten å gi bort massevis av tøffe spill, kan man også vente seg eksterne harddisker, spilltastatur, spillmus og hodetelefoner.

Alan Wake Limited Edition.
Alan Wake Limited Edition.

Dagens luke byr på Limited Edition av den storslagne action-thrilleren Alan Wake. Spillet handler om at kona til forfatteren Alan Wake forsvinner, før han selv «mister» en hel uke av livet sitt, uten å ha den minste idé om hva han har brukt den til. Når han våkner opp blir tekster han ikke engang husker å ha skrevet til virkelighet. Alan jages av mystiske skyggemenn og en kald, mørk «tilstedeværelse» som ikke skyr noen midler for å få has på ham.

Alan Wake Limited Edition byr på hovedspillet, en 144-siders novelle kalt «The Alan Wake Files» skrevet av Alan Wake, lydsporet på CD, en kode som låser opp den første utvidelsespakken, to frakker og skjerf for din Xbox 360-avatar, samt to temaer for Xbox 360. Du får også en rekke videoer som viser hvordan spillet ble til, en tidligere ikke-utgitt trailer fra 2006, samt utviklerkommentarer som kan spilles av i spillet.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 13. desember .

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen