Julekalender 2010 – luke 24

Her er årets siste kalenderluke!

Årets julekalender har vært proppfull av herlige premier. Vi har gitt bort en laptop, en ekstern harddisk, spillutstyr, hodetelefon, og selvsagt lassevis med tøffe spill.

Wii Black.
Super Mario Galaxy 2.
Monster Hunter Tri.

Nå runder vi av med en real gavepakke fra Nintendo. I premiepotten ligger en tøff, svart Wii, sammen med en svart Wii Remote Plus som gir langt bedre presisjon. Det hele toppes med kremspillene Super Mario Galaxy 2, Monster Hunter Tri og Donkey Kong Country Returns.

I Super Mario Galaxy 2 drar Mario på nye eventyr i verdensrommet, og får selskap av blant annet Yoshi. Dette er Mario i god gammel form, med et hav av fantastiske utfordringer og utrolig varierte nivådesign. Du kan spille i flerfoldige timer og hele tiden finne noe nytt. Spillet er en sann glede for både barn og voksne.

Donkey Kong Country Returns er et todimensjonalt plattformspill i klassisk stil, hvor den glade apen Donkey Kong må navigere seg gjennom fargerike miljøer på jakt etter bananer. Dette er først og fremst en hyllest til plattformspill fra nittitallet.

Som monsterjeger i Monster Hunter Tri skal du bygge opp et arsenal med våpen og rustninger gjennom jakt og sanking, og så utfordre gigantiske uhyrer. Du kan jakte alene eller sammen med andre på nettet. Den utrolig gode følelsen av å mose et nytt beist, for å få enda bedre utstyr, er den samme uansett.

Vil du bli med i trekningen om denne superpakka? Da må du svare rett på følgende spørsmål:

Lykke til! Vi annonserer kalendervinnere på mandager, så vinneren av denne luka trekkes 27. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden