Konkurranse

Julekalender 2010 – luke 7

Hva er dagens premie?

Årets julekalender er proppfull av herlige premier. Foruten å gi bort massevis av tøffe spill, kan man også vente seg eksterne harddisker, spilltastatur, spillmus og hodetelefoner.

Vanquish.
Resonance of Fate.

I dag gir vi bort to fantastiske spill fra Sega, som begge ble belønnet med karakteren 9 av 10 i anmeldelser på Gamer.no tidligere i år.

Vanquish er et meget solid actionspill fra Resident Evil-skaper Shinji Mikami. Her får vi skyting og akrobatikk i en fremtidsverden, hvor spilleren følger soldaten Sam i hans kamp mot digre krigsmaskiner. Bakteppet for robotslakten er en stor krig som bryter ut på grunn av jordens svinnende energiforekomster. Russerne har stjålet et amerikansk romvåpen, og det er opp til Sam å ta det tilbake.

Resonance of Fate er et helt unikt japansk rollespill, med et knallbra kampsystem og en karismatisk verden. Etter en stor miljøkatastrofe søker de siste restene av menneskeheten tilflukt på innsiden av et gigantisk tårn. Hovedpersonen i spillet er en ung mann som får livet snudd på hodet når han møter ei mystisk jente.

Vinneren bestemmer hvilken plattform spillene skal leveres til. For å bli med i trekningen må du være fylt 18 år (på grunn av aldersmerkingen på Vanquish), og svare korrekt på dette spørsmålet:

Lykke til! Vi trekker kalendervinnere en gang i uka. Første annonsering er mandag 6. desember.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder:Siste fra forsiden