Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 13

Vi åpner en ny luke i vår julekalender.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten.

Dead Space 3.

Action, racing og bybygging

I dag stiller Electronic Arts med de tre spillene Dead Space 3, Need for Speed: Rivals og nyversjonen av SimCity.

Dead Space 3 er et actionfylt spill, med en vellaget og god historie. Utviklerne har gått bort fra skrekken fra originalspillene, men de mange kampene mot monstrene er alltid en fornøyelse, skytingen i spillet er balansert og variasjonen i våpen er kun hindret av din egen fantasi. Nå kan du også spille sammen med en venn.

SimCity.

Racingspillet Need for Speed: Rivals hevdes å være det hittill største spillet i racingserien, med en sømløs overgang fra enspiller til flerspiller. Tittelen henspeiler på forholdet mellom politi og racerkjørere, og i løpet av spillets kampanje slåss disse for medienes oppmerksomhet gjennom stadig heftigere jaktsekvenser og ulike stunt.

SimCity markerer en restart av bybyggersimulatoren. Her rendyrkes elementene som gjør byskaping spennende, og resultatet er et spill alle kan ta del i. Ikke bare kan du bygge en velfungerende og vakker by, du må også tenke over hvordan du bruker ressursene dine.

Need for Speed: Rivals.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne på fredager.

Lykke til!

Spillrulett
885 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden