Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 4

Premien i dagens luke har en verdi på over 1500 kroner.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Enorm spesialutgave av Call of Duty: Ghosts

På denne fjerde dagen i desember har vi funnet frem en helt spesiell versjon av Call of Duty: Ghosts. Vi gir bort heftige Prestige Edition til PlayStation 3, som inneholder langt mer enn spillet i en kul innpakning.

Med i pakken ligger nemlig et vanntett kamera med full HD-oppløsning, et minnekort med plass til 4 GB opptak og tre ulike stativer du kan bruke på sykkelen, bilen eller hjelmen. Sammen med kamera ligger det også redigeringsprogram.

Skjermbilde fra Call of Duty: Ghosts.

Som en del av Prestige Edition finner man også et bonusbrett til flerspillerbruk, og en pakke med en ekstra figur, ny kamuflasje, et spillerkort og andre ting som gjør at du skiller deg mer ut inne i spillet. I tillegg inneholder spesialutgaven et sesongkort som gir adgang til fire innholdspakker og en digital versjon av det offisielle lydsporet.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Først trekning er fredag 6. desember.

Lykke til!

Spillrulett
390 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden