Konkurranse

Julekalender 2022 - luke 16

Julekalenderen fortsetter – se hvilken premie som ligger gjemt bak dagens luke

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Lydplanke og subwoofer fra Creative

Creative

I dag lodder vi ut en kombo av lydplanke og subwoofer fra Creative. Pakka heter Creative Stage V2, og byr på Clear Dialog og Surround fra Sound Blaster, for TV og stasjonær skjerm.

Lydsystemet kommer med en mengde forskjellige tilkoblingsalternativer, så du kan gjøre det til det ene lydunderholdnings-systemet for alt - om det så er PC, nettbrett, mobiltelefoner eller spillkonsoller. Av kodeker støtter systemet både aptX LL, aptX HD, aptX og SBC, og har tilkoblingsmuligheter via Bluetooth, optisk inngang og TV (ARC) inngang, samt en 3,5 mm integrert AUX-inngang.

Premien er levert av Creative, og har en verdi på om lag 1400 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
405 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden