Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 17

Seksten luker er passert, åtte gjenstår. Det begynner for alvor å dra seg mot jul, og godpremiene stikker hodet frem. I dag ligger Condemned på Xbox 360 klart til å skremme en heldig vinner.

Condemned: Criminal Origin, fra skaperne av No One Lives Forever-serien og F.E.A.R., beskrives som en spenningsfylt førstepersons psykologisk thriller. Spillet gir deg rollen som en FBI-agent, og tvinger deg til å utnytte deg av instinktene dine, rettsmedisinsk utstyr og god, gammeldags nevekamp for å jakte på en nådeløs seriemorder.

Condemned foregår i detaljerte urbane miljøer fulle av ondskapsfulle mennesker, og lover en atmosfære og filmatisk kvalitet som ikke tidligere har vært mulig i spill. Monolith forteller at den nye teknologien tillater dem å lage utrolig realistiske spillmiljøer, og at målet med Condemned er å kombinere en forstyrret atmosfære med realistisk fysikk, et sofistikert kampsystem og en slu kunstig intelligens.

- Jeg har ingen rene underbukser igjen, og det bør være et komplement til Condemned: Criminal Origins. (...) Hvis du går for dette bør du umiddelbart gi familien beskjed om at boksershortser, eventuelt tangatruser, står øverst på ønskelisten til jul, konkluderte vår anmelder med når han gav spillet 7 av 10 i sin omtale.

Hvis du vil delta i trekning om dette spillet, må du være over 18 år (pga. PEGI-merkingen) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter hvoedpersonen i Condemned?

Ethan Todd
Ethan Thomas
Thomas Eden

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden