Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 20

Da var det den 20. luken sin tur. Selv om vi kan skimte julaften nå, må tålmodigheten smøres litt til. I dag kan du vinne Tony Hawk’s American Wasteland og Spartan: Total Warrior på GameCube.

I Tony Hawk’s American Wasteland kan du for bevege deg fritt på brettet, sykkelen eller til fots i et stort åpent landskap. Spillet tilbyr en gjenskapning av ulike bydeler i Los Angeles, opphavsbyen til skatekulturen. Det finnes knapt nok noen grenser der spilleren tar seg gjennom historien i spillet, løser oppdrag, og aldri ruller på samme sted to ganger. I tillegg får vi naturligvis et stort utvalg nye spennende triks og bevegelser. Overalt i byen finnes det butikker hvor du kan sette ditt eget preg på brettet, sykkelen eller din egen karakter.

Skjermbilde fra Spartan: Total Warrior

Spartan: Total Warrior er et actionspill som har latt seg inspirere av de episke slagene i Total War-serien, men her får du ikke rollen som en general eller konge. I stedet spiller du en enslig kriger som blir kastet inn i enorme slag mellom mektige nasjoner, mytiske beist og legendariske monstre. Du vil oppleve de episke kampene vi kjenner fra Total War-serien, men her er fokuset på det som skjer "nede på bakken" i stedet for strategien. Kampene foregår blant annet i ødemarken, i enorme byer, i mørke fangehull, på snødekte fjell og i det berømte romerske Coliseum.

For å vinne disse to flotte GameCube-spillene, må du være over 18 år (pga. PEGI-merkingen), og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvem av de følgende tre kjente skaterne er ikke med i Tony Hawk's American Wasteland?

Tony Alva
Geoff Rowley
Mike Vallely

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden