Generation Zero slippdato

Kampen mot Sveriges robotovermakt begynner i mars

Sandkassespillet Generation Zero har fått slippdato.

Avalanche Studios

Svenske Avalanche Studios, best kjent for Just Cause-serien, har avslørt slippdatoen for sitt neste spill. Generation Zero – et sandkassespill satt til Sverige på 80-tallet – kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 26. mars.

Samleutgaven for Generation Zero byr på flere fysiske godbiter.
Avalanche Studios

Ved siden av slippdatoen kunngjorde Avalanche en spesialutgave for spesielt interesserte fans. Spesialutgaven er tilgjengelig for samtlige plattformer, og inneholder diverse fysiske gjenstander som en Dalahest, en t-skjorte, noen postkort og et kart.

Samarbeidsfokusert action

I Generation Zero transporteres spillere til en alternativ versjon av Sverige i 1989. Maskiner har tatt over, og spillere må bruke kløkt, samarbeid og et hendig utvalg med våpen i håp om å overleve spillets åpne og brutale verden.

Spillet kan ifølge utvikleren oppleves alene eller sammen med opptil tre venner. Avalanche lover varierte utfordringer og omgivelser, i en verden som hele tiden formes etter dine valg og handlinger.

For den som ønsker å vite mer om Generation Zero, har utvikleren laget en rekke videodagbøker som finnes på YouTube. Her går teamet gjennom ulike aspekter av opplevelsen, som den åpne verdenen og fiendene man vil komme over.

Avalanche har flere prosjekter på gang.
I mai kommer Rage 2, et mer helsprøtt skytespill »

Siste fra forsiden