Kan dette være navnet på Hearthstones neste utvidelse?

Blizzard registrerer varemerket Eye of Azshara rett før Blizzcon.

Blizzard

I slutten av september røpte Hearthstones regissør, Jason Chayes, noen ytterst få detaljer om spillets neste utvidelse. Vi fikk vite at den kommer med over 100 nye kort, men det ble ikke sagt noe om tema eller utgivelsesdato. Med Blizzcon rett rundt hjørnet kan det nå se ut som vi endelig vet litt mer.

I løpet av den siste uken har det dukket opp en rekke postkort som antyder at Blizzard vil avsløre Hearthstone-nyheter under årets Blizzcon, som går av stabelen 7. november. I tillegg avslørte nettstedet PCGamesN på mandag at Blizzard har registrert varemerket Eye of Azshara.

Et av Hearthstone-postkortene.

World of Warcraft?

Azshara er et velkjent navn i Warcraft-universet, så nyheten om varemerket utløste spekulasjon om dette kan være navnet på neste utvidelse for enten Hearthstone eller World of Warcraft. Selv om det i teorien kan gjelde begge spillene er det mer som tyder på at det dreier seg om Hearthstone.

Warlords of Draenor har ikke kommet ut enda, og Blizzard har aldri annonsert en ny World of Warcraft-utvidelse før den de jobber med er gitt ut. Dette, kombinert med de kryptiske postkortene, gjør at det mest sannsynlig er snakk om en Hearthstone-utvidelse, men det kan selvfølgelig også gjelde et helt annet spill.

Verdensmesterskap

Hearthstone har kommet langt siden annonseringen som ble møtt med forvirring og høflig applaus i 2013. Etter utgivelsen i mars har spillet allerede etablert seg i e-sportmiljøet og det første verdensmesterskapet holdes under Blizzcon denne helgen. Den første utvidelsen, Curse of Naxxramas, ble gitt ut i juli og vår anmelder mente den gjorde et godt spill enda bedre.

Blizzard måtte legge ned et prosjekt nylig, 6 år etter påbegynt arbeid.
Myteomspunne Titan så aldri dagens lys, men slik skulle det bli »

Siste fra forsiden