Kan du overleve på ei øde øy?

I Marooned er du strandet på et sydhavsparadis.

De fleste overlevelsesspill ser ut til å blande inn zombier og andre overnaturlige elementer. Marooned: Arcanus Island ser ut til å gå for en mer realistisk tilnærming.

Her befinner du deg strandet på ei tropeøy, enten alene eller sammen med opp til tre andre spillere, og må forsøke å holde deg i live ved å bygge ly for været, samt nok skaffe mat og drikke.

Jungelen ser innbydende ut på bilder, men husk på alle insektene, edderkoppene og parasittene.

Store miljøer

Øya skal være på 16 kvadratkilometer, og byr på alt fra store sandstrender til tette jungler og massevis av huler. Vi loves dynamisk vær og dag/natt-syklus som blant annet påvirker miljøene, dyrelivet og temperaturen.

Men det handler ikke bare om deg og naturen. Øya har også gamle templer og ruiner som du kan utforske, og her må du blant annet løse gåter for å finne det de har å by på.

Hva skjuler seg i mørket?

I tillegg skal øya ha en lokalbefolkning, som ikke har vært i kontakt med sivilisasjonen før. Hvordan du forholder deg til dem skal være med å avgjøre hvordan de forholder seg til deg.

Det ambisiøse spillet bruker CryEngine, og for øyeblikket har ikke utviklerne gitt oss mer enn noen bilder av miljøene. Teamet består av to utviklere som har lang erfaring med å modifisere motoren, men dette ser ut til å bli deres første rene spillprosjekt.

Du kan besøke spillets side på Steam Greenlight for å få vite mer. Om du er ute etter et overlevelsesspill du kan spille nå, er Miasmata et godt valg.

Siste fra forsiden