Kan du redde verden?

Strategispillet Fate of the World får butikkutgivelse.

Fate of the World er et strategispill hvor spilleren får lederrollen i en ny, internasjonal organisasjon som skal forsøke å sikre en bærekraftig utvikling i de neste 200 årene. Du må finne en måte å beskytte jordens naturessurser på, samtidig som du sørger for at en stadig voksende befolkning får mat, plass og den energien de trenger.

Samtidig må du finne måter å unngå alt fra global oppvarming og masseforflytninger av mennesker til verdensomspennende pandemier på, og alt henger sammen. Og som om ikke alt dette er nok, er du avhengig av midler fra verdens stater for å kunne drive videre.

Ingen sa det skulle være lett å redde verden.

Om noen er misfornøyde med tiltakene dine og virkningene deres, vil de ikke lenger støtte deg økonomisk eller bry seg om politikken din.

Fate of the World skal lanseres via digital distribusjon senere denne måneden, og kommer blant annet til Steamog GamersGate. Men nå har de britiske utviklerne også kunngjort et samarbeid med utgiver Lace Mamba Global, for å sikre at spillet blir å finne i butikkhyllene verden over.

Lace Mamba vil begynne med å gi ut spillet i Storbritannia, i løpet av årets andre kvartal. Senere vil de bringe det spennende strategispillet til resten av verden.

Fate of the World har allerede fått oppmerksomhet av aviser og tidsskrifter rundt om i verden, inkludert The Guardian, New York Times, Al Jazeera og Time Magazine. Utviklerne i Red Redemption samarbeider med tekstforfatter Dr. Bishop (som har jobbet med Dr. Who og 2000 A.D.) og musiker Richard Jacques (som har laget musikk til spill som Jet Set Radio og Mass Effect).

Ta en titt på spillets nettsted om du vil vite mer.

Siste fra forsiden