Kamp mot katastrofene

Katastrofal utgivelse

Hetebølger, stormer, fjellras og opprør er noen av utfordringene dine i Emergency 2012.

Emergency er en serie sanntidsstrategispill hvor du må lede brannmenn, politi, ambulansepersonell og militære for å ordne opp i alt fra bilulykker til bybranner. Nå har tyske Deep Silver kunngjort nye detaljer om Emergency 2012, det neste spillet i serien.

Det brenner!

I Emergency 2012 må du blant annet hanskes med et omfattende fjellras ved sveitsiske Matterhorn, hvor du må finne overlevende, sikre en brennende gassledning, slukke en brann i et hotell og redde folk fra en krasjet gondolvogn.

Ellers fortelles det om en hetebølge i Berlin og en storm (med påfølgende opptøyer) i Paris. For å få orden på situasjonene får du kontrollere alt fra redningshelikoptre til taubiler og brannbiler, og du kan til og med bruke ubemannede droner for å sjekke farlige steder.

Utviklerne lover også avansert grafikk, og de er spesielt stolte av sitt dynamiske lyssystem. Alt fra flammer til blålys skal virke realistisk i de tredimensjonale omgivelsene.

I tillegg til en serie kampanjeoppdrag skal spillet levere en omfattende modus for fritt spill, samt flerspillermuligheter.

Siste fra forsiden