Kerbal Space Program har fått kampanjemodus

Et lite skritt for en kerbal, et stort sprang for kerbalheten.

Kerbal Space Program
Squad

I Kerbal Space Program må du starte og utvikle ditt eget romprogram. Handlingen starter på planeten til en gjeng små, grønne folk, som veldig gjerne har lyst til å utforske solsystemet sitt. I starten er det å få en romfarkost ut i bane rundt planeten Kerbin en utfordring i seg selv, men jo mer du lærer jo mer avanserte blir skipene dine. Snart har du landet på månen Mun, og kanskje til og med fått astronautene dine trygt hjem igjen. Men det er fortsatt mange mål å nå.

Frem til nå har Kerbal Space Program vært et rent sandkassespill. Du har ikke hatt noen mål utenom dem du har satt deg selv, og du har heller ikke hatt noen begrensninger. Nå har imidlertid utviklerne lansert en ny versjon, og den inneholder en kampanjemodus.

Den første milepælen på veien til stjernene

Karrieremodusen gir deg spesifikke mål å jobbe mot, og muligheten til å drive forskning for å få tilgang på nye og bedre deler til fartøyene dine. Ved å utføre vitenskapelige studier får du penger som du kan investere i nye prosjekter.

I likhet med hele Kerbal Space Program er karrieremodusen fortsatt uferdig, og vil utvilsomt gå gjennom mange revisjoner basert på tilbakemeldinger fra det overraskende store spillmiljøet rundt spillet.

Om du vil spille i sandkassemodus får du også glede av de nye vitenskapelige komponentene som kan brukes til å gjøre eksperimenter og gi de ulike ekspedisjonene dine mer mål og mening. Utviklerne har også forbedret grafikken, spesielt rundt basen din, og lagt inn en rekke andre små og store nyheter.

Kerbal Space Program utvikles av meksikanske Squad, og som versjonnummeret 0.22 indikerer er spillet langt fra ferdigutviklet. Det har imidlertid fått svært mye positiv oppmerksomhet, takket være sitt uvanlige, realistiske og vanedannende konsept. Du kan kjøpe det direkte fra utviklerne eller på Steam.

Les også: Utvikler snudde etter ramaskrik fra fans
Les også: Hva med en ekspedisjon til Mars?

Siste fra forsiden