Hva med en ekspedisjon til Mars?

ArmA-skapernes nyeste spill er sniklansert på Steam.

Bohemia Interactive, det tsjekkiske spillstudioet mest kjent for Operation Flashpoint og ArmA, har sniklansert sitt nyeste spill. Det heter Take On Mars, og er en simulator der du må drive et romprogram for å utforske vår fascinerende nabo i rommet.

Take On Mars er lansert gjennom Steams «early access»-program, så her må du ikke regne med en ferdig, blankpolert spillutgivelse. Bohemia har nemlig store planer for spillet, som skal utvikles videre i tiden som kommer:

– Velkommen til Take On Mars. Som med en hver reise i rommet er den første lanseringen bare begynnelsen på reisen. Ved å gjøre spillet tilgjengelig som et «early access»-spill håper vi å få feedback og forslag fra spillerne, og jobbe videre for å skape den mest dynamiske utforskningssimulatoren, skriver Bohemia på spillets Steam-side.

Spillet skilter med tre spilltyper. I den ene får du ansvaret for ditt eget romprogram, og må utvikle teknologier, kjøretøyer og instrumenter som du så sender til Mars. Her må du ta hensyn til økonomien underveis, og når du oppnår nye ting får du også ekstra støtte.

I den andre spilltypen løser du individuelle oppdrag, og i den tredje får du bruke Bohemias velkjente redigeringsverktøy for å skape dine egne scenarier eller bare leke.

Bohemia har som kjent også lansert militærsimulatoren ArmA 3 på Steams «early access»-plattform. Det spillet gikk nylig fra alfa-status til beta-status.

Siste fra forsiden