Kickstarter-kampanjen for Hero’s Song er kansellert

Men utviklingen fortsetter som før.

Pixelmage Games

Folkefinansieringskampanjen for det todimensjonale action-rollespillet Hero’s Song er kansellert, kun en uke etter at den ble lansert på Kickstarter. Spillet hadde allerede samlet inn 1,2 millioner kroner fra litt over 3000 backere, men med nesten 6 millioner kroner gjenstående for å nå målet innså utvikler Pixelmage Games at kampanjen ikke ville lykkes.

I en oppdatering på Kickstarter-siden takker studiosjef John Smedley alle som støttet prosjektet, men han innrømmer at kampanjens svakheter til slutt ble for store. Blant annet mener Smedley de burde hatt flere fysiske belønninger for backere, men spesielt gjorde mangelen på gameplay-videoer det vanskelig å overbevise folk om å støtte prosjektet.

Utviklingen fortsetter

Hero's Song.
Pixelmage Games

På tross av det mislykkede Kickstarter-forsøket fortsetter utviklingen som før, og ut ifra Smedleys uttalelser virker det knapt som om prosjektet blir påvirket i det hele tatt:

– De gode nyhetene er at våre investorer støtter oss hele veien og vi kommer til å få ferdig Hero’s Song akkurat når vi sa vi skulle. Jeg er også glad for å kunne si at vi har klart dette uten å ta penger fra utgivere, noe som var veldig viktig for oss slik at vi kunne fortsette å ha full kontroll over spillet, skriver han.

Går alt etter planen vil Hero’s Song altså lanseres på PC i oktober i år. Hva som skjer med de planlagte alfa- og betatestene for backere er foreløpig ukjent, men utvikleren lover å gi fansen fritt innsyn i utviklingsprosessen via studioets nettsider og flere livesendinger på Twitch.

Mega Mans åndelige oppfølger er utsatt igjen.
Det Kickstarter-finansierte spillet kommer nå til våren »

Siste fra forsiden