Killzone 3 får åpen beta

Killzone 3 får åpen beta

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

For FPS-fans er Killzone 3 muligens neste års mest etterlengtede PS3-spill, og da spillet ble vist frem under årets E3-messe ble blant annet nyheten om jetpacks mottatt med begeistring. Nå ser det ut som om vi får muligheten til å teste ut spillets multiplayer-del i en åpen betaversjon.

Foreløpig finnes det ingen offisiell bekreftelse, men nylig lanserte Sony et Killzone 3-nettsted med en PSN-påloggingsskjerm som tydelig indikerer at en slik beta er under planlegging. Killzone 2 hadde for øvrig også en betaversjon ute for offentligheten, og dermed kommer det kanskje ikke som en stor overraskelse at dette også vil være tilfelle denne gangen.

I skrivende stund har imidlertid ikke siden noe mer informasjon, så foreløpig er det uvisst når betaen kommer, om den har støtte for 3D, hvilke baner som vil bli tilgjengelige og så videre. For interesserte kan det være verdt å sjekke nettstedet jevnlig for oppdateringer, eller vente på en eventuell uttalelse fra Sony.

Les også: Killzone 3 annonsert
Les også: Killzone 3 bekreftet
Les også: Anmeldelse: Killzone 2

(Kilde: VG247, via Destructoid)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen