Killzone 3 bekreftet

Killzone 3 bekreftet

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det var ikke rent lite Killzone 2 måtte bevise da det ble sluppet for omlag ett år siden. Playstation-eiere verden rundt hadde ventet lenge på spillet, som endelig skulle vise hva kjæledeggen deres var god for. Heldigvis leverte spillet på lang vei, og invasjonen av Helghan var absolutt en minneverdig sådan.

Les også: Mer Disney-rollespilling snart

Et spill nummer tre ble allerede på lang vei lovet i selve Killzone 2, og nå får vi endelig bekreftet hva vi alle håpet på. Det er via den amerikanske nettsiden Gametrailers at Sony USA-sjefen Jack Tretton kunne fortelle at et tredje Killzone er på vei.

Tretton sa riktignok ikke noe om når vi kunne forvente en offisiell avduking, ei ville han si noe om hvorvidt spillet vil kunne sees på årets E3-messe:

– Jeg vet ikke om dere vil få se en annonsering (ref. årets E3), men jeg kan love dere at Killzone 3 er underveis.

Og selv om Killzone 3 muligens blir fraværende, lover Tretton likevel en sterk presentasjon fra Sony.

– Dette (Sonys GDC-presentasjon) er bare glasuren på kaka, jeg sparer det beste til E3. Vi vil absolutt finne fram de store kanonene til E3 – det vil bli mye å snakke om.

Sony har altså mange jern i ilden skal vi tro Tretton, hvorvidt det smis praktfulle sverd eller kornljåer vil forhåpentligvis årets E3-avsløre. Spillverket vil være tilstede, og vi skal selvsagt rapportere tilbake om hva den japanske produsenten har i brygge.

Les også: Perfeksjoner ollien din i mai

Les også: Bli med under jorden

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen