Kingdom Hearts 4

Kingdom Hearts 4 er annonsert – se den første traileren

Square Enix feirer 20 år med Kingdom Hearts ved å annonsere nye spill

Kingdom Hearts 4 er under utvikling. Det fortalte Square Enix søndag formiddag, under en 20-årsmarkering av den velkjente Disney/Square Enix-gumboen.

Du kan se en trailer for det kommende spillet over. Verken plattform, slipptid eller noe slikt er spikret ennå.

Nedenfor kan du se en mer omfattende 7 minutter lang trailer som viser alt som ble annonsert under feiringen.

LES OGSÅ: Tilbakeblikk på Kingdom Hearts
LES OGSÅ:Tilbakeblikk på Kingdom Hearts 2

Begynner ny fortelling

Kingdom Hearts 4 er begynnelsen på en ny saga, etter at Kingom Hearts 3 rundet av det de nå kaller The Dark Seeker Saga – med andre ord fortellingen om Xehanort. Dermed kastes nok en del baggasje ut av vinduet når fortellingen nå fortsetter. Vi styrer likevel fremdeles Kingdom Hearts-hovedpersonen Sora.

– Sora vender tilbake med et oppdatert utseende på begynnelsen av en ny historie kalt Lost Master Arc. Det hele begynner med at Sora må nedkjempe en gigantisk fiende, mens spillere introduseres til Quadratum en stor og omfattende by satt i en vakker og realistisk verden helt ulikt alt annet vi har sett før i serien. Fansen gleder seg nok over å se at Soras kumpaner er tilbake, samt den første titten på Strelitzia, en mystisk ny figur som tar kontakt med Sora i denne merkelige nye settingen, forteller Square Enix om det kommende spillet.

Square Enix trakk samtidig sløret av et nytt mobilspill i serien, kalt Kingdom Hearts Missing Link. Spillet åpnes for betatesting i 2020 en gang, og her skal man utforske byen Scala ad Caelum.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Kingdom Hearts 3

Den fullstendige Kingodm Hearts-annonseringen.
Square Enix

Siste fra forsiden